Известие

Collapse
No announcement yet.

Смяна на халоген крушките

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Смяна на халоген крушките

Здравей те колеги дайте мнения как се сменяте крушките на халогените , че моите изведнъж спряха да светят и двата. Чувал съм че се маха решетката, вади се целия халоген и така.
    алфа 156

Първоначално публикувано от alfon156 Покажи съобщение
    Здравей те колеги дайте мнения как се сменяте крушките на халогените , че моите изведнъж спряха да светят и двата. Чувал съм че се маха решетката, вади се целия халоген и така.
    алфа 156
    Сваляш пластмасата отпред,развиваш винтчетата на халогена,откачаш буксата и си готов.....
    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Бушончето за халогените и релето къде се намира колега

Comment

Отваряш жабката има едно капаче отгоре, там са бушоните и релетата на халогените и стоповете за мъгла.

Comment

Колеги аз да не пускам нова тема, ще попитам тук.
          Забелязах тия дни, че стъклото ми се е счупило на левия халоген, та въпроса ми е, дали може да се подмени само стъклото на халогена или трябва цялото тяло със стъкло?

Comment

Доколкото знам се сменя целият халоген,проблемът е че може да е в по-лошо или по-добро състояние от другия и ще изглеждат различни.По темата,крушката се сменя както описа колегата по горе. Когато се поставя ксенон на халогените е друга бира,режат се кабели за да се прекарат през гумения уплътнител за да стане както трябва.
            Alfa Romeo 156 2.4 JTD 2003 г 150+sigpic

Comment

Working...
            X