If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравей те колеги дайте мнения как се сменяте крушките на халогените , че моите изведнъж спряха да светят и двата. Чувал съм че се маха решетката, вади се целия халоген и така.
алфа 156
Здравей те колеги дайте мнения как се сменяте крушките на халогените , че моите изведнъж спряха да светят и двата. Чувал съм че се маха решетката, вади се целия халоген и така.
алфа 156
Сваляш пластмасата отпред,развиваш винтчетата на халогена,откачаш буксата и си готов.....
Колеги аз да не пускам нова тема, ще попитам тук.
Забелязах тия дни, че стъклото ми се е счупило на левия халоген, та въпроса ми е, дали може да се подмени само стъклото на халогена или трябва цялото тяло със стъкло?
Доколкото знам се сменя целият халоген,проблемът е че може да е в по-лошо или по-добро състояние от другия и ще изглеждат различни.По темата,крушката се сменя както описа колегата по горе. Когато се поставя ксенон на халогените е друга бира,режат се кабели за да се прекарат през гумения уплътнител за да стане както трябва.
Comment